Home > Piets blog > Update: Overlast door sneeuw verwacht
Volg Piet

Piets blog

Update: Overlast door sneeuw verwacht

De komende 48 uur zal er flink wat sneeuw gaan vallen, er kan plaatselijk wel 20 cm sneeuw vallen. De sneeuw zal voor grote overlast kunnen zorgen in het verkeer, met name vanaf de komende avondspits, vannacht en donderdagochtend.

Vanmiddag valt er al sneeuw in de gebieden boven de rivieren. Vanavond valt er sneeuw in het noorden en westen met de meeste sneeuw in het noorden (tot 5 cm).
Vannacht is er sprake van matige tot plaatselijk zware sneeuwval in het hele westen en noorden. In het binnenland valt minder sneeuw, maar ook daar kan een paar cm sneeuw vallen.
Morgen, donderdag overdag is er ook sprake van matige tot zware sneeuwval, die geleidelijk minder wordt in de middag. Tot vrijdagochtend kan er 10 tot 20 cm sneeuw vallen.
De sneeuw zal voor grote overlast  zorgen in het verkeer. Vanavond en vannacht heeft de avondspits en het westen en noorden al last van de sneeuw. Donderdagochtend heeft het verkeer in het hele land in de ochtendspits grote overlast, maar dit geldt trouwens voor de gehele dag.
Vrijdag en zaterdag valt er ook geregeld nog sneeuw met in nacht van vrijdag op zaterdag matige tot mogelijk strenge vorst.

Meer Blog