Home > Piets blog > Oud en Nieuw
Volg Piet

Piets blog

Oud en Nieuw

Oudejaarsdag begint met een harde stormachtige zuid tot zuidwestenwind. In het noordwestelijk kustgebied tijdelijk storm. Met name in het westen en noorden af en toe wat regen. Verder zijn er ook flink droge perioden. Opnieuw hoge temperaturen met 10 tot 12 graden. Vooral later in de middag en oudejaarsavond valt er overal geregeld regen of lichte regen. De wind neemt in de middag al iets af.

Rond de jaarwisseling valt er nog regen of lichte regen. Dit geldt met name voor het noorden. Elders zijn er ook droge(re) perioden. Landinwaarts staat er een vrij krachtige zuidwestenwind. Kustgebieden krachtig tot hard. In de loop van de nacht krijgt het weer een rustiger karakter en volgen al enkele buien.

Nieuwjaarsdag: in het zuiden en zuidoosten heeft de zon het moeilijk, maar over het algemeen is er op Nieuwjaarsdag geregeld zon. Droog blijft het niet, door een aantal buien of buitjes. Voor een ieder die een nieuwjaarsduik wil nemen heel veel succes: maximumtemperaturen rond 8 of 9 graden. De zeewatertemperatuur ligt in het noorden rond 6,5 of 7 graden. Langs de westkust ongeveer 7 of 8 graden.

Alvast een gezellige jaarwisseling en een geweldig 2013 toegewenst.

Meer Blog