Home > Piets blog > Prima Bevrijdingsdag
Volg Piet

Piets blog

Prima Bevrijdingsdag

Het wordt vandaag prima weer op deze Bevrijdingsdag. We beginnen nog met veel bewolking, maar de zon wint vooral vanmiddag en later vanmiddag terrein. Het zal veelal warmer aanvoelen. De zuid tot zuidoostenwind is zwak of hooguit matig. Ook vanavond is het nog vrij warm. De meest zuidoostenwind zal vanavond geleidelijk sterker worden. Er komt een gebied met regen vanuit het zuidwesten dichterbij. De bewolking neemt later vanavond en vannacht opnieuw toe.

Morgen ziet het weerbeeld er minder fraai uit. De bewolking heeft de overhand. Vanuit het zuidwesten en westen volgt in de ochtend regen en lichte regen. Een tot krachtig toenemende wind (kracht 6), uit west tot zuidwest. Landinwaarts waait het matig, kracht 3 of 4. Morgenmiddag kan de zon met name in het kust- en Waddengebied nog wel even doorbreken.

Woensdag, donderdag en vrijdag staan in het teken van buiig weer. Af en toe is het voor een langere periode regenachtig. De temperaturen komen deze dagen zo rond 16 of 17 graden uit en er staat over het algemeen een krachtige zuidwest tot westenwind. Zoals het nu lijkt, zal het komende weekend ook nat uitpakken. Kortom, vandaag is de betere dag van deze week.

Meer Blog